-"

   Velkommen

   Om os

Sådan tænker vi

Filosofi, værdier og kompetencer

Presse

   Udvalgte Projekter

   Sortiment

   Kontakt

RUM & FARVE

Kontakt:
Tlf.: +45 40 96 18 10
Mail: ses@rumogfarve.dk

www.rumogfarve.dk

Tegnestue åbent efter aftale.

Frederik VIs Allé 2, kld.
DK-2000 Frederiksberg

CVR nr.: 25056159

Danske Bank
kontonr.: 0440 16579637

Iban:
DK15 3000 0016 5796 37FILOSOFI, VÆRDIER OG KOMPETENCER


Rum & Farve har fokus rettet mod indretning, omdannelser og renovering af møbler, rum og huse.

På baggrund af grundig analyse af sted, struktur, materialer, farver og brug opstår en holdbar platform for det videre kreative arbejde.

Arbejdsprocessen foregår i tæt dialog med kunden, så vi sammen finder en personlig og rammende løsning. Trivsel, stemning og farver skal understrege rummets karakter og funktion, så resultatet bliver smukke miljøer, der fungerer optimalt i dag og ikke forfalder, men forældes med ynde.

Vi er bevidste om at designermøbler ikke alene skaber velvære og god atmosfære. Vi forsøger derfor at implementere vores værdier i det uhåndgribelige som samtalen og mødet mellem mennesker til det håndfaste, der får disse udvekslinger og møder til at blive noget særligt.

Målet er kort sagt at skabe den røde tråd, der binder rum og mennesker sammen.

EVNEN TIL AT SKABE
Med udgangspunkt i disse værdier henvender Rum & Farve sig til alle, der har lyst, mod og behov for fornyelse i de rum, de omgives af - fra enkeltpersonen, der ønsker nyindretning af stuen, over firmaet, der savner bedre udnyttelse af rum og belysning, til boligforeningen, der står over for totalrenovering af ejendommens facade og trapper.

Vi laver handlingsplan, diverse arkitekt- og plantegninger, vi ansøger myndigheder, vi styrer byggeriet og bevarer overblikket. Vi står for at arrangere totalløsninger med kontakt til kyndige håndværkere - alt der behøves for at udviklingen fra idé til realisering sikres bedst muligt.